Taxele și impozitele locale, în dezbatere publică

Social

Direcția fiscală a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale pentru anul 2021. „Valoarea taxelor și impozitelor rămâne la același nivel ca în anii 2020, actualizată cu indicele de inflație de 3,8%, conform Codului Fiscal“, a precizat Marian Voinescu, directorul Direcției Fiscale Brașov.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, către Direcţia Fiscală (Strada Dorobanților nr 4, program luni, marți, joi, vineri 8.00-16.30, miercuri 8.00-18.30), sau pe e-mail dirfiscala@brasovcity.ro ori dirfiscala@dfbv.ro. Propunerile pot fi transmise în perioada 10.02-28.02.2020.

Proiectul de hotărâre și documentele aferente pot fi consultate pe portalul www.brasovcity.ro , secțiunea Consiliul Local, Proiecte de hotărâre – dezbatere publică.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul