Spitalul de Boli Infecţioase Braşov a fost dotat cu un aparat performant de radiologie

Social

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov a fost dotat cu un aparat de radiologie performant, care a fost achiziţionat cu fonduri de la bugetul judeţean în valoare de peste 1,3 milioane de lei.

Noul aparat digital îl va înlocui pe cel analog, vechi din 2005, va permite examinări mai performante şi mai rapide şi va reduce posibilitatea de iradiere atât a pacienţilor cât şi a personalului medical.

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov mai are în planul de investiţii pentru 2019, tot dinfonduri de la Consiliul Judeţean, achiziţionarea de aparatură destinată dezinfecţiei curente şi terminale în saloanele spitalului, precum şi testării calităţii curăţeniei efectuată de îngrijitoare, a anunţat, într-o conferinţă de presă, conducerea spitalului.

Totodată, din fondurile alocate de CJ Braşov anul acesta au fost deja achiziţionate trei centrale termice noi, deoarece cele vechi aveau un randament scăzut, având defecţiuni frecvente care puneau în pericol buna îngrijire a pacienţilor în timpul sezonului rece. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul