A început aplicarea stratului colorat pe pietonalul din Răcădău

Social

Astăzi a început ultima fază a primei etape de reamenajare a pietonalei Răcădău, cea de turnare a stratului colorat, din material special, care va acoperi asfaltul de pe pietonală și pistele de biciclete și role.

„Astăzi am început aplicarea vopselei speciale pe pietonalul din Valea Cetății, conform proiectului. Materialul este special conceput pentru zone pietonale intens circulate și zone pentru role și biciclete, este un material cu o plasticitate mare, care atenuează șocurile și oferă aderență. Sperăm ca vremea să ne lase să continuăm lucrarea,este foarte important ca stratul de suport pe care este aplicat să fie uscat și curat“, a declarat Raul Negoiță,  directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brașov.

Lucrările din proiectul de reamenajare a pietonalei Răcădău au fost demarate în toamna anului trecut, după un sondaj sociologic efectuat de echipa de proiectare, sondaj adresat punctual cetățenilor din Răcădău. Proiectul a fost apoi prezentat Consiliului Local și aprobat de forul legislativ al municipiului. Pietonalul se dorește a fi nu numai o zonă de recreere emblematică pentru cartier, ci și o cale alternativă de acces, cu mijloace ecologice (role, bicicletă), la Bulevardul Valea Cetății.

Mai multe detalii despre proiect, aici: https://www.brasovcity.ro/ro/stiri_pe_larg/4389/Saptamana_viitoare_incepe_colorarea_aleilor_pietonalei_Racadau._Pana_la_jumatatea_lunii_iunie_se_va_demara_si_constructia_noii_arteziene

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul